Master Chefs 4 Dogs to akcja charytatywna, w której uczestniczą znani z ekranów telewizyjnych kucharze. Polega ona na umożliwieniu mieszkańcom degustacji potraw, przygotowanych przez kulinarnych mistrzów, w zamian za podarowanie karmy dla zwierząt, kocyków i innych potrzebnych w schroniskach rzeczy.
W Poznaniu akcja odbyła się w niedzielę, 12 sierpnia na Nocnym Targu Towarzyskim. Master Chef 4 Dogs towarzyszyły targi psie.
Tak było:
Oprócz jedzenia można było posłuchać dobrej muzyki w wykonaniu zespołów Roxana Tutaj & Good Omen, Dimera, Obcy oraz Cochise.
Dla poznaniaków gotowali m.in: Marcin Kaczmarek-Pielin, szef kuchni w Dwór Niedźwiedzia, twórca i organizator Master Chef 4 Dogs, Andrzej Gołąbek, szef Kuchni Republika Róż,Klaudia Budny, finalistka 4 edycji MasterChefa, Krzysztof Kozłowski, Grzegorz Filozof, szef kuchni Restauracja Sarbinowska, Ivo Violante, szef kuchni w Wino i Grono,
Liliana Filipiak Restauracja i Apartamenty Ambasada, Maciej Piątek, szef kuchni Restauracji Steak&Grill w Hotel Moderno oraz Tomasz Jakubiak, kucharz i dziennikarz kulinarny.Partnerami akcji były Hotel Moderno i Restauracja Steak&Grill
***
Zobacz:
Tomasz Jakubiak oraz zwyciężczyni pierwszej polskiej edycji programu "MasterChefa" Barbara Ritz opowiadają o kulisach swojej kulinarnej kariery. Czy na prowadzeniu restauracji można zarobić?
Widzisz wypadek? Coś cię zaniepokoiło? Chcesz się czymś pochwalić?
Pisz do nas na: [email protected]
lub zostaw nam wiadomość na facebooku
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?