MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Walka o igrzyska w cieniu gry o medale. Wysoka stawka MP w Bydgoszczy

Walka o igrzyska w cieniu gry o medale. Wysoka stawka MP w Bydgoszczy

To najlepsze firmy z Małopolski w konkursie "Teraz Polska"

To najlepsze firmy z Małopolski w konkursie "Teraz Polska"

Polecamy

Nowe kierunki studiów w rekrutacji 2024/2025. Niektóre zaskakują

Nowe kierunki studiów w rekrutacji 2024/2025. Niektóre zaskakują

Jak zmienia się podejście Polaków do planowania wakacji?

Jak zmienia się podejście Polaków do planowania wakacji?

Godzina zasypania mówi o tobie więcej, niż ci się wydaje. O której się kładziesz?

HIT DNIA
Godzina zasypania mówi o tobie więcej, niż ci się wydaje. O której się kładziesz?