MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Domowy chleb pszenny należy uformować w bochenek i odstawić...
fot. Anna Daniluk

Prosty chleb pszenny na zakwasie orkiszowym jak z piekarni. Poznaj przepis na pieczywo jak od babci. Tak zrobisz pachnący bochenek

Formowanie chleba pszennego

Domowy chleb pszenny należy uformować w bochenek i odstawić na 20 minut. Po tym czasie należy nadać mu ostateczny kształt i wstawić do koszyka do wyrastania.

Zobacz również

Rok nocnej prohibicji. Czas zaostrzyć przepisy i wydłużyć godziny bez alkoholu?

Rok nocnej prohibicji. Czas zaostrzyć przepisy i wydłużyć godziny bez alkoholu?

Gruzini zaczęli jak ze snów. Dobre złego początki. Skrót meczu Hiszpania - Gruzja

Gruzini zaczęli jak ze snów. Dobre złego początki. Skrót meczu Hiszpania - Gruzja

Polecamy

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Ostrzeżenie meteo. Cała Polska zaznaczona na czerwono

Ostrzeżenie meteo. Cała Polska zaznaczona na czerwono

Przez lata grał w „Jaka to melodia”. Co teraz robi Robert Osam?

Przez lata grał w „Jaka to melodia”. Co teraz robi Robert Osam?