MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Detoks w Wielkim Poście

Na zbliżający się Wielki Post szef kuchni restauracji Epoka rekomenduje 2-tygodniowy detoks, w którym zupełnie odstawimy mięso.

Zobacz również

Wielka radość w Parku Etnograficznym w Tokarni. Urodziła się jałóweczka

Wielka radość w Parku Etnograficznym w Tokarni. Urodziła się jałóweczka

Zielony budżet wchodzi na Kośminek. Przy ulicy Długiej powstanie skwer marzeń

Zielony budżet wchodzi na Kośminek. Przy ulicy Długiej powstanie skwer marzeń

Polecamy

4 propozycje na większe wyjście. Maja Rutkowski prezentuje sukienki

4 propozycje na większe wyjście. Maja Rutkowski prezentuje sukienki

Makaron z cukinią w kremowym sosie z dodatkiem sera. Obiad gotowy w kwadrans

Makaron z cukinią w kremowym sosie z dodatkiem sera. Obiad gotowy w kwadrans

Do Wielkopolski mogą dziś zajrzeć burze

Do Wielkopolski mogą dziś zajrzeć burze