MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Szymon Weirauch: Jestem gotowy do rywalizacji. Mam nadzieję, że będę numerem jeden

NOWE
ROZMOWA
Szymon Weirauch: Jestem gotowy do rywalizacji. Mam nadzieję, że będę numerem jeden

Będzie zmiana trenera w Krośnie!

NOWE
Będzie zmiana trenera w Krośnie!

Polecamy

Natalia Janoszek o stanie swojego zdrowia. Czy fani mogą odetchnąć z ulgą?

Natalia Janoszek o stanie swojego zdrowia. Czy fani mogą odetchnąć z ulgą?

Ból oczu lub słabszy wzrok? To mogą być blizny na oczach. Sprawdź, czy je masz

Ból oczu lub słabszy wzrok? To mogą być blizny na oczach. Sprawdź, czy je masz

Czy papryka chili może zabić? Zobacz wyniki naszego śledztwa

TYLKO U NAS
Czy papryka chili może zabić? Zobacz wyniki naszego śledztwa