Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Oliwę z oliwek należy rozgrzać, a następnie zarumienić na...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjne spaghetti aglio e olio na sycący obiad. Poznaj przepis na klasyczne włoskie danie. Wystarczą trzy składniki

Czosnek podsmażany na oliwie

Oliwę z oliwek należy rozgrzać, a następnie zarumienić na niej czosnek i kawałki papryczki chili.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 5.05 w Bolkowie

Przegląd tygodnia od 5.05 w Bolkowie

Przegląd tygodnia od 5.05 w Szczebrzeszynie

Przegląd tygodnia od 5.05 w Szczebrzeszynie

Polecamy

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Nowym Ministrem Rozwoju i Technologii został oborniczanin!

AKTUALIZACJA
Nowym Ministrem Rozwoju i Technologii został oborniczanin!

Chcesz mieć superpamięć? Nalej sobie „oleju do głowy”, a dokładnie... oliwy z oliwek

Chcesz mieć superpamięć? Nalej sobie „oleju do głowy”, a dokładnie... oliwy z oliwek