MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Dobre wieści dla mieszkańców Gniezna. PEC obniżył cenę ciepła!

NOWE
Dobre wieści dla mieszkańców Gniezna. PEC obniżył cenę ciepła!

Powstaje Leśny Park Przygód. Kiedy będzie gotowy?

NOWE
Powstaje Leśny Park Przygód. Kiedy będzie gotowy?

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Swarzędzu, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Swarzędzu, (12.05-18.05.2024)

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało